telekjeden

Click here to edit subtitle

SØR- OG VESTLANDET

Aust-Agder

Østerhus Data og Sikkerhet AS (Grimstad)

Overlat bedriftens IT drift til oss så du kan konsentrere deg om din kjernevirksomhet.

Hos oss møter du profesjonelle konsulenter med kunden i fokus.

Enten du trenger ny server, leie av serverkapasitet hos oss eller bare en ny PC.

Vi hjelper deg,  ingen jobb er for for liten eller for stor.

Les mer; http://www.øøøø.no/home/osterhus-data

 

Hordaland

ComTec AS (Bergen)

Comtec er en leverandør av komplette tele og data løsninger med lang erfaring og bred kompetanse innenfor data og tele kommunikasjon Vi leverer alt fra leid server, server, nettverk, pcèr, mobiltelefoner, ip kommunikasjon og skrivere til komplette systemløsninger for små og mellomstore bedrifter.

Nettopp det komplette tilbudet i våre tjenester har gjort oss til en foretrukket totalleverandør for en rekke aktører.

Les mer; http://www.comtec.no/

 

Møre og Romsdal

iElektro AS (Molde)

iElektro AS er en lokal elektroentreprenør som tar alle oppdrag innen elektrotekniske installasjoner. Fra mindre elektriske installasjoner i hus og hytte til store prosjekt. Vi ønsker å hjelpe våre kunder med hensyn på valg av gode løsninger både når det gjelder kvalitet, ENØK og sikkerhet.

Du finner oss i MOLDE, FRÆNA, EIDE, AUKRA og GJEMNES

Les mer; http://www.ielektro.no/

 

Nordvest Elektronikk AS (Kristiansund)

NordVest Elektronikk AS tilbyr små og store telefonsystemer fra Alcatel Lucent. Vi kan tilby alt ifra små system til sentralbordløsninger, trådløse systemer, Call senter-løsninger og IP – telefoni. Våre ingeniører er sertifisert for installasjon av slike systemer, og vi kan tilby ett komplett sortiment med blant annet trådløse telefoner og hodesett.

Vi er også Telenor – forhandler, og kan dermed tilby konkurransedyktige abonnement.

Les mer; http://nve.as/

 

Rogaland

IT Løsninger No AS (Stavanger)

iTLøsninger ble stiftet i 1998 og er en totalleverandør av IKT-tjenester. Helt siden oppstarten i 1998 i Dusavika, har vi hatt for øye å levere tjenester av god kvalitet med et personlig preg. I 2002 flyttet vi til større lokaler i Kvernevik Ring i Hafrsfjord. I 2011 kjøpte iTL opp IKT-Vest for å få et økt fokus på kommunikasjonstjenester. I 2015 flyttet vi til Lagerveien 10 på Forus.

Les mer; http://www.itl.no/

 

Assist (Haugesund)

Assist Tele er et produkt vi er stolte over å kunne tilby, og et produkt som er tatt inn ene og alene på bakgrunn av etterspørsel fra våre kunder. I samarbeid med Telekjeden og Telenor leverer bedriftsabonnement og utstyret du trenger, ferdig installert og satt opp slik at du og dine ansatte bare kan bruke det. Vi sikrer stabil drift og førsteklasses support av lokale folk som kan – når du trenger det.

Les mer; https://assist.no/produkt/assist-tele/