telekjeden

Click here to edit subtitle

MIDT-NORGE OG NORD-NORGE

Nordland

Funn AS (Narvik)

Funn ble etablert i Narvik i 1989, og hadde som et av sine største teknologiske oppdrag å utvikle en elektronisk versjon av Norsk Lysningsblad (Doffin), like etterfulgt av etablering av Narviknett, samt oppbygging av et sentralisert system for datadrift for A-pressen i Nord-Norge. Selskapet har i dag rundt 75 medarbeidere i Narvik, Bodø, Harstad, Sortland, Finnsnes, Oslo og på Svalbard. Konsernet omsetter for rundt 120 millioner kroner, og Funn er en av Nord-Norges største aktører innen sentraliserte datatjenester, systemsalg og systemutvikling, med kunder over hele landet.

Les mer; http://www.funn.no/

 

Haaland AS (Mo i Rana)

Haaland AS er et selskap slått sammen av Haaland Installasjon, Haaland IT og S. Jensen Kjøleservice. Sammen kan vi levere markedets beste totalprodukt innenfor våre fagområder. Vi er etablert i Mo i Rana og i Bodø med Haaland Elektro og Haaland VVS i Bodø. Vi har ei bevisst satsing på lærlinger. Fagområder Haaland AS: Elektro, svakstrøm, IT, telefoni, kjøl, varmepumper, storkjøkken, storvask og VVS tjenester.

Les mer; https://www.haaland.no/

 

Sør-Trøndelag

Mynet AS (Trondheim)

Mynet ble etablert i 2003, og har vært stadig i vekst siden da. Firmaet består hovedsakelig av mennesker med bransjeerfaring og innsikt i bedrifters behov for ulike typer kommunikasjon. Mynet AS eies av de ansatte, og har en sunn og god økonomi. Bedriften er således en av 3650 norske bedrifter som er tildelt tittelen Gasellebedrift. Mynets spesialområder er telefonløsninger og datakommunikasjon. Mynet har løsningsrådgivere, egne ingeniører og sertifiserte fagfolk. Våre kunder benytter oss pga vår kompetanse, service og tilgjengelighet. I tillegg gjør vår uavhengighet at de kan spørre oss om et bredt spekter av produkter og tjenester.

Les mer; http://www.mynet.no/